Egalisatie vloer

Egalisatie van de vloer wordt vaak uitgevoerd als voorbereiding op een later aan te brengen vloerbekleding. Het is immers belangrijk de vloer vlak en strak te hebben voorbewerkt alvorens bekleding als vloerbedekking, marmoleum, parket, laminaat of welke bedekking ook toe te passen? Egalisatie van de vloer doe je niet zo een, twee, drie. Het is een vak apart. VCV gebroeders Kwakman verzorgt egalisatie van de vloer tot 1500 m² per dag, zowel op begane grond als op een verdiepingsvloer.

 

Egalisatie vloer - Handmatig of machinaal

Er komt nogal wat bij kijken om de egalisatie van een vloer op een juiste manier uit te voeren. Het werken met een egaliseermiddel van uitstekende kwaliteit is een cruciale voorwaarde. Vervolgens worden egalisatiemiddelen meestal handmatig aangemaakt en over de vloer verdeeld. Maar VCV gebroeders Kwakman heeft als voorloper in de markt al jaren het materieel aan boord om egaline ook te verpompen. Egalisatie van de vloer wordt zo ook effectief mogelijk bij grotere, aaneengesloten vloeren en bij verdiepingsgebouwen.

 

Egalisatie vloer - VCV doet het!

VCV gebroeders Kwakman heeft zich gespecialiseerd in egalisatie van vloeren, zowel handmatig als machinaal, op kleine en grote schaal. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij met beide benen in de markt en houden ontwikkelingen van aangeboden producten nauwlettend in de gaten. Denkt u aan egalisatie van uw vloer, dan voorzien we u van deskundig advies met oog voor een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ons vaste team van vloerspecialisten, onze brede inzetbaarheid, ons grote machinepark en flexibele planningsmogelijkheden zorgen dat de egalisatie van uw vloer vlot en vakkundig wordt uitgevoerd.

 

 

Dekvloer, Cement dekvloer, Zandcement dekvloer, Vloeren, Egaliseren, Egalisatie vloer, Gietvloer, Anhydrietvloer, Coatings, Vloerverwarming

 

> OFFERTE AANVRAGEN > CONTACT OPNEMEN
Voorbeeld video’s
Om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden kunt u hier een aantal bedrijfs- video’s bekijken.
> BEKIJK VIDEO'S
Onze projecten
Hier vindt u een overzicht van recente projecten die wij afgelopen tijd hebben verzorgd.
 
> NAAR PROJECTENPAGINA