Vloeren

Zoekt u een bedrijf dat vloeren legt? Zandcement vloeren, anhydriet vloeren of gecoate vloeren? Vloeren in een uiterst strakke uitvoering met de juiste druksterkte? Dan is VCV gebroeders Kwakman het bedrijf dat u zoekt. Onze kwaliteit is aantoonbaar. Alle vloeren die we aanbrengen, worden verwerkt conform de richtlijnen van het NNI, kwaliteitsnorm NEN 2741. Wij zijn aangesloten bij keurmerk Vloerkeur en bij de Nederlandse vereniging voor afbouwbedrijven (NOA).

 

Vloeren - VCV kent de specificaties

Hoe een dekvloer wordt opgebouwd hangt af van de omstandigheden en de functionaliteit. Vloeren in een woonomgeving voldoen uiteraard aan andere voorwaarden dan vloeren die intensief worden belopen of zwaar worden belast. Om welke vloeren het ook gaat, VCV gebroeders Kwakman kent alle specificaties en kan u ook adviseren over samenstellingen en eigenschappen van de verschillende vloeren.

 

Vloeren - Professioneel tegen een scherpe prijs

De vloeren die wij jaar in, jaar uit realiseren worden gekenmerkt door een  scherpe prijsstelling. Daarbij hebben we ruim 30 jaar ervaring, beschikken we over een hoge snelheid van handelen en kunt u altijd rekenen op onze afspraak-is-afspraak mentaliteit. Duizenden particulieren hebben een robuust fundament onder hun voeten met vloeren van VCV gebroeders Kwakman. Ook brengen we verschillende type vloeren aan in grote projecten voor klanten als Albert Heijn en Schiphol. Van kleine tot grote klus zijn wij uw professionele partner in de aanbreng van vloeren.

 

 

Dekvloer, Cement dekvloer, Zandcement dekvloer, Vloeren, Egaliseren, Egalisatie vloer, Gietvloer, Anhydrietvloer, Coatings, Vloerverwarming

 

> OFFERTE AANVRAGEN > CONTACT OPNEMEN
Voorbeeld video’s
Om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden kunt u hier een aantal bedrijfs- video’s bekijken.
> BEKIJK VIDEO'S
Onze projecten
Hier vindt u een overzicht van recente projecten die wij afgelopen tijd hebben verzorgd.
 
> NAAR PROJECTENPAGINA